Hlavní obsah

Šok pro libereckého brankáře. Gól přes celé hřiště

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuriozní moment! Petr Kváča v bráně Liberce zažil okamžik, na který by určitě nejraději zapomněl. Inkasoval po nástřelu od soupeřovy svatyně. Jeho tým ale přesto bodoval na ledě Mladé Boleslavi naplno po výhře 4:3. Nemusel truchlit.

Foto: Vít Černý, ČTK

Brankář Petr Kváča z Liberce po gólu od Mladé Boleslavi.

Článek
Fotogalerie

Vše se odehrálo ve druhé třetině. V jejím úvodu Liberec stačil reagovat na domácí vyrovnávací trefu a záhy si vzal jednobrankové vedení zpět, když se ve třetí přesilovce hostů prosadil povedenou střelou pod horní tyčku Birner.

Velkou chybu pak předvedl Kváča. Mladoboleslavští hráli přesilovku, navíc byl signalizovaný další trest pro Bílé Tygry.

Domácí kapitán Ševc vystřelil puk ve snaze poslat hosty co nejdříve do tří z vlastního pásma na branku a ten k překvapení všech skončil až v síti. Liberec měl ale zanedlouho opět navrch.

"Sice dostal blbou branku, ale pak další dvě vychytal," chválil Kváču přes kiks liberecký útočník Adam Klapka. "Není to rozhodně nic, za co bychom ho vinili," dodal střelec jedné z branek Bílých Tygrů pro klubový web.

Reklama