Hlavní obsah

Velkolepá akce Sparty. Proti Litvínovu rozsvítí zaplněnou O2 arenu i své dresy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už v nedělním prvním zápase věnovaném 14. ročníku projektu Sparta vzdává hold dorazila proti Mladé Boleslavi do O2 areny rekordní návštěva extraligové sezony (15 147 diváků). Ve středu proti Litvínovu, kdy pocta složkám Integrovaného záchranného systému; letos především hasičům; vyvrcholí, se očekává další překonání maxima. Pražané by v rámci dobročinného projektu rádi znovu vybrali přes milion korun pro hasiče, záchranáře, vojáky a policisty.

Foto: HC Sparta Praha

Dresy Sparty pro domácí utkání s Mladou Boleslaví a Litvínovem.

Článek

Hokejisté Sparty odehrají oba zápasy ve speciálních dresech s reflexními prvky. Brankář Jakub Kovář si navíc připravil i speciální kompletní výstroj – masku, lapačku, vyrážečku a betony oblékne jen při příležitosti zápasů dobročinného projektu. Poté poputuje společně s hranými dresy do dražby.

„Je krásná, moc se nám povedla. Snad se vydraží za co nejvíc peněz," říkal Kovář po triumfu 4:1 nad Bruslařským klubem.

Foto: HC Sparta Praha

Gólman Jakub Kovář si k akci kromě speciálního dresu nechal udělat i masku, lapačku, vyrážečku a betony.

Část dresů si mohou už nyní fanoušci dražit na webu sportovniaukce.cz. Další hokejové artefakty; včetně speciálních puků, fandresů a zážitků se složkami Integrovaného záchranného systému; si mohou kupovat na webu donio.cz/hold2023. Zde bylo v pondělí po poledni vybráno už přes 550 tisíc korun.

Ve středu proti Litvínovu se příznivci můžou těšit na další zajímavosti. Před O2 arenou budou vystaveny speciální vozy, zápasový program věnovaný nejen hasičům pak bude uvádět herec Pavel Nečas, jenž je tváří sparťanského projektu již třetím rokem.

Velkou roli v celém ceremoniálu budou mít právě speciální reflexní dresy a trička, které si mohou fanoušci zakoupit. „Nástup na led bude hodně speciální. Logo na dresu se díky speciálním efektům rozsvítí. Stejně tak rozsvítí fanoušci během třetí třetiny pomocí speciálních náramků a triček celou O2 arenu," prozrazuje marketingový ředitel klubu Jakub Hospůdka.

Foto: HC Sparta Praha

Speciální puk k akci Sparta vzdává hold.

Do sedmnáctitisícové O2 areny zbývá na středu opět jen několik stovek vstupenek. „Útočíme na překonání loňského rekordu, moc rádi bychom opět přispěli částkou přes milion korun," přeje si generální manažerka klubu Barbora Snopková Haberová. Za předchozích 13 ročníků se podařilo Spartě vybrat 5 343 438 korun.

Celkový výtěžek se skládá z vybrané částky ze serveru Donio, živé a on-line aukce dresů a ze zvýhodněného vstupného, které klub připravil právě pro členy Integrovaného záchranného systému Armády ČR.

Reklama

  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články