Hlavní obsah

Vítkovice znovu reagují. Majitel Smoleňákovi nevyhrožoval, Voráčkův tweet je lživý, tvrdí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlost po prohraném druhém utkání semifinále s Hradcem Králové (2:3 v prodloužení) vedení Vítkovic zřejmě neopouští ani téměř čtyřiadvacet hodin po jeho skončení. Ostravský klub vydal už třetí prohlášení, tentokrát reaguje na tweet třetího českého nejproduktivnějšího hráče v historických tabulkách NHL Jakuba Voráčka.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Rozčarovaní hokejisté Vítkovic po druhém semifinále play off.

Článek

Majitel Vítkovic a prezident Asociace profesionálních klubů (řídící orgán extraligy) Aleš Pavlík nejprve po utkání seřval hlavní arbitry Oldřicha Hejduka a Jiřího Ondráčka a obvinil je ze zkorumpovanosti a následně na klubový web napsal, že Vítkovice vědí, že už nebojují jen proti Hradci Králové.

Voráček pak v diskusi na sociální síti Twitter přidal svou informaci, která měla v tunelu mezi ledovou plochou a šatnami zaznít zřejmě poté, co Radek Smoleňák opustil tiskové středisko. „Je smutné, že prezident APK po zápase řve na Radka Smoleňáka (kapitán Hradce), že mu ukončí kariéru," napsal Voráček a odkazuje se na své debaty s účastníky zápasu.

To ale Aleš Pavlík, sportovní ředitel Roman Šimíček a manažer klubu Patrik Rimmel ve společném prohlášení důrazně odmítli. „Je pravdou, že po skončení utkání došlo mezi majitelem klubu HC Vítkovice Ridera Alešem Pavlíkem před kabinou rozhodčích k ostré výměně názorů s předsedou komise rozhodčích Vladimírem Pešinou. Je také pravdou, že následně se diskuze zúčastnil i kapitán Mountfield HK Radek Smoleňák a došlo i k výměně názorů mezi Pavlíkem a Smoleňákem, ve kterém došlo i na výrazy tvrdšího rázu. Nicméně není pravdou a je na to hned několik svědků, že by Aleš Pavlík vyhrožoval Radku Smoleňákovi ukončením kariéry," uvedla trojice manažerů ve společném prohlášení.

Voráčkův tweet označují za lživý. „Je smutné a do určité míry také nepochopitelné, že tuto lživou informaci zveřejní uznávaný hokejista Jakub Voráček, který ale fyzicky zápasu a tedy ani incidentu přítomen nebyl," uvedl klub.

Reklama

  1 : 1 Pardubice - Třinec 1 : 1 50. min Živě
20240428T19 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

Basketbal

Opava titul neobhájí

Opavští basketbalisté ligový titul neobhájí. Ve čtvrtfinále je senzačně vyřadila Ostrava, která vyhrála doma 86:85 a sérii ovládla 4:2 na zápasy.
NačítámNačíst další články