Hlavní obsah

Zapomeňte na koně! Hokejové Pardubice mají nové logo, sáhly k razantní změně

Praha

Byly to pro hokejové Pardubice velice horké poslední měsíce. Nejprve v březnu obrovská úleva, že se za minutu dvanáct podařilo udržet extraligovou příslušnost i pro nadcházející ročník, následně pak vstup nového majitele Petra Dědka do klubu. Nyní přichází další novinka. Dynamo představilo nové logo a další vizuální prvky, s nimiž půjde do nadcházející sezony.

Foto: HC Dynamo Pardubice

Nové logo hokejových Pardubic.

Článek

Zapomeňte na koně, který k Pardubicím neodmyslitelně patří. Novému logu dominuje stylizované písmeno „D". Na první pohled má evokovat Dynamo.

„Pro hokejové fanoušky má ale zašifrovaný hlubší emoční obsah. Připomíná dynamický pohyb puku, když letí nechytatelně pod horní tyčku branky soupeře. Další dynamiku pak logu dodává také koňská hříva po levé straně, která z déčka vychází," píše se na oficiálních stránkách pardubického hokejového klubu.

„Rozhodli jsme se pro novou tvář klubu. Nové logo je moderní, nadčasové a je součástí vývoje, kterým klub prochází od změny vlastnické struktury. Věříme, že přinese do týmu další energii a úspěch a bude se líbit fanouškům," uvedl Petr Dědek, majoritní akcionář klubu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Do nové extraligové sezony v novém! DYNAMO! 🐴🏒🔴⚪

Příspěvek sdílený HC Dynamo Pardubice (@hcpce),Srp 18, 2020 v 9:17 PDT

Obránce Jakub Nakládal, nejvýraznější pardubická letní posila, si uvědomuje, že některým fanouškům může trvat déle, než nové logo přijmou za své.

„Při takové změně na to člověk pokaždé nejdříve kouká a má spoustu myšlenek. Nové logo se mi moc líbí. Asi někomu bude chvilku trvat, než si na to zvykne. Na druhou stranu doba je taková. Logo vypadá moderně a mám z něj skvělý pocit," říká Nakládal, jenž se do Dynama vrátil po osmi letech.

Líbí se vám nové logo hokejových Pardubic?
ano
15,4 %
ne
84,6 %
Celkem hlasovalo 8026 čtenářů.

Reklama

Související témata: