Hlavní obsah

Hokejové zápasy pod širým nebem se místo Špindlerova Mlýna mají hrát v Praze

Praha
Aktualizováno

Hokejové zápasy pod širým nebem, které se měly hrát ve Špindlerově Mlýně, chtějí organizátoři Winter Hockey Games uspořádat v prosinci v Praze. Informovali o tom na webu akce, která byla již dvakrát odložena kvůli nepříznivé koronavirové situaci a vládním opatřením.

Foto: Sport.cz

Hokejové Winter Hockey Games, se nakonec uskuteční v Praze. Budou i s Jaromírem Jágrem?

Článek

"Vzhledem k tomu, že příští sezonu má lyžařský areál ve Špindlerově Mlýně již naplánované jiné akce, se Winter Hockey Games přesouvá na prosinec 2022 do hlavního města Prahy. Tento přesun nám umožní rozšířit prostory, služby a nabídnout tak další zajímavé aktivity," uvedli organizátoři v prohlášení.

Více zatím neprozradili. "Struktura programu bude velmi podobná harmonogramu z roku 2021. Máme předjednané varianty konkrétních termínů, stejně tak i několik míst, kde bychom mohli náš areál postavit, ale vzhledem k plánovaným extraligovým utkáním je nyní nutné počkat na jednání s hokejovým svazem ohledně kalendáře zápasů další sezony."

V prosinci minulého roku se měla přímo na dojezdu sjezdovky ve Svatém Petru odehrát dvě extraligová utkání. Jedno mezi Kladnem a Pardubicemi, ve druhém proti sobě měli nastoupit hokejisté Sparty a Hradce Králové. Vedle toho se v krkonošském středisku měl uskutečnit zápas první ligy Vrchlabí - Vsetín a duely parahokejistů Česka a Slovenska, česko-slovenských legend a ženské reprezentace s výběrem univerzitní ligy.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Hokejový útočník Jaromír Jágr je tváří akce. Objeví se na ní v prosinci 2022?

Tváří akce je legendární útočník Jaromír Jágr, jenž v úterý oslavil padesátiny. Lze proto očekávat, že jeho Kladno bude jedním z týmů, který se v metropoli představí.

Loni měli organizátoři mimořádné akce ve Špindlerově Mlýně již téměř celý areál s kapacitou 7500 diváků připravený. Podle vládních opatření souvisejících s koronavirem by však na zápasy mohlo tehdy přijít maximálně tisíc fanoušků.

Reklama

Související témata:
  0 : 2 Česko - Švédsko 0 : 2 dohráno
20240504T16 : 00:00+0200
Česko vs. Švédsko
Česko vs. Švédsko
Česko
Švédsko
  Česko - Švýcarsko dnes 16 : 00
20240505T16 : 00:00+0200
Česko vs. Švýcarsko
Česko vs. Švýcarsko
Česko
Švýcarsko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.