Hlavní obsah

Další McDavidova laskomina. Kapitána Edmontonu nezastavili ani siláci z Vegas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V edmontonském lahůdkařstí u McDavida měli zase otevřeno. A servírovaly se laskominy. Kapitán hokejistů Oilers předvedl v prodloužení proti těžkým soupeřům z Vegas akci, nad kterou se oblízli všichni domácí fanoušci. V Rogers Place se slavila výhra 4:3.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Vítězná paráda Connora McDavida v utkání s Las VegasVideo: sntv

 
Článek

Jakmile je Connor McDavid na ledě, nic obyčejného nečekejte. A nechat ho v prodloužení nabrat rychlost, je ze strany soupeřů vyložený nerozum. Kanadský centr našlápl v 62. minutě ve středním pásmu, kde převzal přihrávku od Darnella Nurse. Obhodil si Alexe Pietrangela, který rychle poznal, že domácí hvězdu nezastaví.

Proti bleskové akci už nestačil zasáhnout ani Chandler Stephenson. Gólman Vegas Adin Hill možná čekal, že ho McDavid bude chtít vykoupat dlouhou forhendovou kličkou. Jenže to už měl puk pod horní tyčkou, zákrok lapačkou přišel pozdě. Ani hráči akutálně nejlepšího týmu Západní konference NHL explozivní McDavidovu akci nezkrotili.

Přitom střelec vítězného gólu se svým výkonem (1+1) zrovna neopájel.

"Od začátku to pro mě bylo hrozné. Celý večer jsem bojoval s pukem, několikrát jsem vyměnil hokejku, protože mi stále padala, taky jsem párkrát ztratil chránič zubů.. No strašné, ale pořád jsem si říkal, abych vydržel a nějak přispěl. A šance vážně přišla," pravil McDavid, který se 34 body vede produktivitu a se 16 góly tabulku střelců.

Kolik takových lahůdek si pro fanoušky ještě přichystá?

Reklama

Související témata: