Hlavní obsah

Florida přišla pro nejbližší zápasy NHL o zraněného obránce Ekblada

Hokejisté Floridy se budou muset v NHL nejméně tři týdny obejít bez zraněného obránce Aarona Ekblada. Vedení Panthers zařadilo kanadského mistra světa z roku 2015 kvůli blíže neupřesněným problémům v dolní polovině těla na listinu dlouhodobě zraněných, což znamená, že vynechá minimálně 10 zápasů a 24 dnů. "Vrátí se. Není to zranění, které by znamenalo konec sezony," uvedl generální manažer Bill Zito, jenž potíže šestadvacetiletého Ekblada oznámil. Obránce se zranil v pondělním zápase s Bostonem, který Florida prohrála 3:5. Ekblad má za sebou v nové sezoně NHL tři zápasy, v nichž dal jeden gól. Celkem v kariéře odehrál v zámořské soutěži 557 utkání s bilancí 292 bodů za 98 branek a 194 asistencí. Florida si ho v roce 2014 vybrala jako jedničku draftu.

Foto: Brian Fluharty, Reuters

Obránce Floridy Aaron Ekblad (5) a centr Bostonu Charlie Coyle (13).

Článek

"Vrátí se. Není to zranění, které by znamenalo konec sezony," uvedl generální manažer Bill Zito, jenž potíže šestadvacetiletého Ekblada oznámil. Obránce se zranil v pondělním zápase s Bostonem, který Florida prohrála 3:5.

Ekblad má za sebou v nové sezoně NHL tři zápasy, v nichž dal jeden gól. Celkem v kariéře odehrál v zámořské soutěži 557 utkání s bilancí 292 bodů za 98 branek a 194 asistencí. Florida si ho v roce 2014 vybrala jako jedničku draftu.

Reklama

Související témata: