Hlavní obsah

Hudler má potíže s třísly. Calgary bude chybět nejméně týden

Český hokejista Jiří Hudler bude nejméně týden chybět Calgary se zraněním třísel. Uvedl to pro server nhl.com trenér Flames Bob Hartley. Dvaatřicetiletý útočník už nehrál v úterním domácím duelu proti Tampě Bay, v kterém Calgary vyhrálo 3:1.

Foto: Jeff McIntosh, ČTK/AP

Johnny GÚtočník Calgary Jiřím Hudlerem (vlevo) slaví se spoluhráči Johnnym Gaudreauem (uprostřed) a Seanem Monahanem gól.

Článek

"Dosud nemám jasné žádné datum, do kdy by se mohl vrátit do hry," řekl Hartley. V sobotu při vítězství na ledě Colorada 4:0 Hudlera potíže limitovaly natolik, že strávil na ledě celkem jen pět minut a 46 sekund.

V této sezóně si Hudler připsal ve 35 zápasech 20 bodů za pět branek a 15 asistencí, což ho řadí na páté místo týmové produktivity. V minulém ročníku byl se 76 body (31+45) lídrem Calgary a celkově skončil osmý. Získal také Lady Byng Trophy za gentlemanské chování v kombinaci s hokejovým uměním.

Další český útočník Michael Frolík, který chybí Calgary kvůli nespecifikovanému zranění v horní části těla od 15. prosince, by se naopak podle Hartleyho mohl brzy vrátit do hry.

Reklama

Související témata: