Hlavní obsah

Tohle je Krejčího poslední sezona, míní novinář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen Pastrňák. Po této sezoně končí stávající smlouva v Bostonu i druhému českému Davidovi. Momentálně David Krejčí pobírá na poměry NHL velice nízký plat, pouhý milion dolarů ročně. Co bude dál? „Myslím, že pro Davida je to poslední sezona,“ odpovídá posmutněle Marek Burkert v hokejovém pořadu Příklep na Sport.cz.

Co bude s Krejčím? Tohle je jeho poslední sezona, soudí novinář. Diskuse z pořadu PříklepVideo: Sport.cz

 
Článek

Krejčí přitom po návratu z Olomouce hraje skvěle, rok mimo NHL se na něm nijak nepodepsal. V 36 letech patří k elitním centrům v soutěži, je důležitou postavou českého útoku s Davidem Pastrňákem a Pavlem Zachou, pokud zrovna Jim Montgomery postaví české trio k sobě.

Kouč Medvědů se také nebojí využít Krejčího i na modré čáře v přesilové hře, když zrovna trpí nedostatkem ofenzivních beků.

Příklep s útočníkem Detroitu Dominikem KubalíkemVideo: Sport.cz

Zkrátka v dovednostech Krejčího by problém nebyl. Otázkou však je, nakolik bude dál podřizovat rodinný život hokejové kariéře. „Jeho rodina je celou dobu v Jižní Carolině, kde mají dům a děti tam chodí do školy," vysvětluje Burkert, proč předpokládá konec Krejčího v NHL.

Český útok baví NHL. Padne Jágrův rekord? Diskuse z pořadu PříklepVideo: Sport.cz

„Podle mě už si nestřihne takovou druhou hotelovou sezonu," usuzuje redaktor Sport.cz a Práva. Když Krejčího rodina sídlí v Jižní Carolině, jevila by se logicky možnost angažmá u Hurricanes. „Ano, Jižní Carolina, tak víme, kde se to nabízí... ale já si myslím, že ne," odpovídá Burkert moderátorovi Honzovi Homolkovi.

Více najdete ve videu z pořadu Příklep, kde přichází řeč i na Krejčího spoluhráče Patrice Bergerona, kterému taktéž končí smlouva po této sezoně.

Reklama

Související témata: