Hlavní obsah

Dárek k padesátinám. Jágr se vrhá na novou dráhu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na hokejovém poli dosáhl snad úplně všeho, po padesátých narozeninách se Jaromír Jágr vrhá na další dráhu. V úterý odpoledne představil svou značku JJ68, v rámci níž nabízí výrobky obsahující konopí - od eliminace bolesti, přes nastartování organismu až po zlepšení spánku.

Dárek k padesátinám. Jaromír Jágr představil svoji značku JJ68. Prodlouží mu kariéru? Video: Sport.cz

 
Článek

„Když se zamyslím nad svým věkem a jak dlouho ještě budu hrát hokej, tak vím, že moc dní už mi nezbývá. A přemýšlím, jak tu mezeru vyplnit, co by mě bavilo. Napadlo mě udělat si svou značku, dal jsem si ji jako dárek k padesátinám," prohlásil hrající majitel hokejového Kladna na tiskové konferenci, během níž svou značku pustil do světa.

„Módní guru ze mě nebude, nikdy jsem jím nebyl. Automobilky už mě taky neosloví," narážel Jágr se smíchem na svou nehodu s tramvají z minulého týdne. „A tak jsem se rozhodl nabízet věci, které mi pomáhaly během kariéry," doplnil Jágr s tím, že půjde o produkty pomáhající k regeneraci těla, jeho odpočinku a ke zkvalitnění spánku.

„Jako sportovec vím, že jsou věci, které tě brzdí a ty chceš, abys je necítil. Mým největším problémem byla bolest. Přemýšlel jsem, jak se jí zbavit, zkoušel jsem různé věci. Až před třemi čtyřmi roky jsem přišel na to, co u mě stoprocentně funguje. Proč by to tedy nemohlo pomoci i někomu jinému," ptá se Jágr, podle něhož jsou „jeho" produkty určeny nejen pro profesionální sportovce, ale i pro ty rekreační.

Reklama

  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín
  5 : 1 Česko - Rakousko 5 : 1 dohráno
20240418T17 : 10:00+0200
Česko vs. Rakousko
Česko vs. Rakousko
Česko
Rakousko