Hlavní obsah

„Pr... za Plzní“ vtipně rýpe do Stloukala. Mají právo si nás povodit, uznává kouč Techniky

Praha

„Se tady nebudu dívat na to, vole, že sem přijede nějakej Tábor, nebo jak se jmenujou, nebo tam v té pr...i za tou Plzní, kde jsme byli. Zapomeňte na to. Se všema se bude vyhrávat. A kdo nás porazí, tak dostane na tlamu!“ To je jen jedna z hlášek hokejového trenéra dorostenců Martina Stloukala, jehož proslov k hráčům Techniky Brno dnes znají i lidé hokej nesledující. Není těžké si domyslet, koho onou „pr...í za Plzní“ devětačtyřicetiletý kouč myslel.

Audionahrávka trenéra Martina Stloukala z Techniky BrnoVideo: archiv

 
Článek

Pochopitelně že se jedná o Třemošnou, tedy západočeské město přibližně s pěti tisíci obyvateli. A pochopitelně i samotný klub se ve Stloukalově monologu nemohl nepoznat.

Samozřejmě že se poznal. Místo stěžování ale hokejová Třemošná zareagovala na výpady trenéra brněnské Techniky s nadhledem a vtipně.

„Pr..l za Plzní", napsala Třemošná do popisku na facebooku a zařadila do něj nejen výsledek vzájemného zápasu z února letošního roku, který vyhrála 3:0, ale i tehdejší podobu tabulky skupiny o udržení v dorostenecké extralize. Zatímco Technika v ní figurovala s 25 body na osmém místě, Západočeši byli o dvě příčky a o devět bodů lepší.

„Ano tohle je pravda, prohráli jsme tam. Maji právo si nás povodit," uznal Stloukal, že si svými slovy naběhl.

V pondělí přišla Třemošná s dalším rýpnutím. Na svých sociálních sítích zveřejnila fotku trička, na jehož přední straně se opět vyjímá nápis „pr..l za Plzní".

„Přemýšlíme o rozšíření sortimentu našeho fanshopu. Kdo by si objednal tuhle limitovanou edici?" ptá se Třemošná svých fanoušků, jestli by oděv mohl slavit úspěch.

Reklama

Související témata:
Třemošná