Hlavní obsah

VIDEO: Jágr odhalil své triky a už má konkurenci. Takhle trénuje slovenský Bágr

Bratislava

Nejproduktivnější útočník slovenské první hokejové ligy Jozef Mihálik natočil video, v němž paroduje trénink Jaromíra Jágra, který legendární útočník publikoval na sociální síti Facebook. „Šlo nám pouze o zábavu. Nikoho jsme se nechtěli dotknout,“ řekl hokejista serveru hokejportal.net.

Parodie na trénink Jaromíra Jágra

 
Článek

Video vzniklo na zimním stadiónu v Topoľčanech a slovenský hokejista v něm vystupuje v kulichu a v dresu s číslem 86 a jmenovkou Bágr. Video začíná v kabině, kde Mihálik naráží na závaží na kotníky a zátěžovou vestu, které nejproduktivnější Evropan NHL používá.

Poté se Mihálik přesouvá na led a ukazuje novou "fintu", jak efektivně - kanadským způsobem - přeskočit mantinel a najet si mezi obránce pro kolmou přihrávku. I když vše předvede jen třikrát, musí se vydýchávat podobně jako Jágr ve svém videu.

V celém téměř pětiminutovém videu se snaží parodovat Jágrovo chování, mluvu i způsob vysvětlování. Někdy dokonce použije stejné přirovnání („Pak se cítím jako vítr, jak zpívá Lucka Vondráčková"), ale slavnějšího kolegu drží v úctě.

„Jaromír Jágr je skvělý hokejista, to je bez debat. Na to snad ani nikdo nemůže mít opačný názor. Pevně věřím, že pokud se to video k němu dostane, jen se nad tím pousměje, vždyť o nic jiného ani v tomto videu nejde," řekl slovenský forvard, který v minulosti hrál i za Nitru a Martin.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín
  5 : 1 Česko - Rakousko 5 : 1 dohráno
20240418T17 : 10:00+0200
Česko vs. Rakousko
Česko vs. Rakousko
Česko
Rakousko