Hlavní obsah

Dycky Most! Růžička našel nové angažmá v třetí nejvyšší soutěži

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někdejší kouč hokejové reprezentace Vladimír Růžička našel po prosincovém vyhazovu z bratislavskému Slovanu nové angažmá. Od příští sezony bude trénovat druholigový Most, tedy tým z třetí nejvyšší tuzemské soutěže. Mostečtí lvi to oznámili na svých klubových stránkách.

Foto: Petr Horník, Sport.cz

Vladimír Růžička na archivním snímku

Článek

Růžičkovým asistentem v Mostu pak bude Jindřich Kotrla, někdejší dlouholetý extraligový hráč a v poslední sezoně jeden z trenérů u českobudějovického dorostu.

„Věříme, že zkušenosti obou trenérů přinesou novu energii do herního projevu A-týmu a budou přínosem i pro mosteckou mládež,“ stojí v prohlášení mosteckého klubu.

60letý Růžička byl v minulé sezoně odvolán ze střídačky extraligového Litvínova. Tu současnou načal v druholigovém Slovanu Ústí, ovšem loni v září přijal nabídku od mnohem slavnějším Slovanu, toho z Bratislavy. Tam však vydržel necelé tři měsíce.

Nedávno pak šampion z Nagana oznámil, že se chce ucházet o místo v Evropském parlamentu. „Rozhodl jsem se kandidovat za stranu PRO do europarlamentu z důvodu, že bych chtěl, aby se zlepšily podmínky českých sportovců. A z důvodu národních zájmů,“ uvedl Růžička.

Na kandidátce partaje Jindřicha Rajchla je však na posledním místě, a tak dobře ví, že Most nebude muset trénovat z Bruselu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.