Hlavní obsah

NBA na TV Tipsport: Titul pro Milwaukee? Jokič = MVP

Startuje NBA. Největšími favority na celkový triumf jsou basketbalisté Bostonu a Milwaukee. Obhájcem je Denver. Komu věříte na titul? Které týmy si v základní části podmaní jednotlivé divize?

Foto: Tipsport

NBA na TV Tipsport: Titul pro Milwaukee? Jokič = MVP

Článek

Využijte k rozjezdu prestižní zámořské soutěže rozšířenou kurzovou nabídku, vsaďte si a sledujte všechna utkání v přímých přenosech na TV Tipsport. Založte si účet u Tipsportu a získejte 300 Kč na své první sázky.

Denver v posledním play off dominoval. Ani jedna jeho série se nenatáhla na sedm duelů. V rozhodující konfrontaci Nuggets zničili Miami 4:1 na zápasy. Žhavým kandidátem na vítězství je mužstvo z Colorada také letos. V sestavě má hvězdy NBA jako Jamal Murray a především Nikola Jokič. Rodák ze Srbska byl zvolen nejužitečnějším hráčem červnového finále. Co myslíte, bude na palubovkách opět k nezastavení?

Vsaďte si u Tipsportu na MVP dlouhodobé fáze. Podle bookmakerů zaútočí na individuální ocenění vedle Jokiče i Janis Adetokunbo z Milwaukee, Luka Dončič z Dallasu nebo Joel Embiid z Philadelphie. Na svých tiketech zároveň rozhodněte o nováčkovi sezony. Za výrazného favorita platí jednička draftu 2023 Victor Wembanyama ze San Antonia.

Giannis + Damian? Exkluzivní duo

Sázkař shabdul míní, že poslední zápas ročníku ovládne Milwaukee: „Posílilo o Lillarda, jednoho z top backcourt basketbalistů a střelců z delší vzdálenosti. Doplní pod košem Antetokounmpa, který si lepšího spoluhráče přát nemohl. Bude zajímavé sledovat, jak se soupeři popasují s Giannisovými nájezdy a hlídáním Damiana na perimetru. Největší hrozba na východě? Boston. Jinak nikdo. Cesta do finále je pro Bucks určitě průchozí.“

Inspirujete se tipérovou analýzou s kurzem 8?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.