Hlavní obsah

Prozradila hodně! Jak Schumacher komunikuje a kam ho Corinna přesunula?

Nezůstala jen u náznaků, prozradila více než kdokoli jiný. Jak po těžkém úrazu komunikuje Michael Schumacher? Kde se vlastně nachází? Na tohle téma se rozpovídala v italské verzi reality show Big Brother Elisabetta Gregoraciová, bývalá manželka miliardáře Flavia Briatoreho, který se léta pohyboval ve světě formule 1 i kolem Michaela Schumachera. Ale zůstává samozřejmě otázkou, nakolik jsou její slova pravdivá.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Michael Schumacher na archivním snímku řečnil v Praze

Článek

„Michael nemluví, komunikuje očima," uvedla čtyřicetiletá bývalá modelka, která mezi roky 2008 a 2017 byla Briatoreho manželkou.

Gregoraciová též tvrdila, že sedminásobný mistr světa byl přemístěn do domu na Mallorce. Uzpůsoben je tak, aby vyhověl Schumacherovým potřebám.

„Přestěhovali se do Španělska a jeho žena v tom domě zřídila nemocnici. Mohou ho navštívit jen tři lidé a já vím, kdo jsou," nasadila Gregoraciová tajemný tón.

Schumacherova manželka Corinna koupila podle španělských médií již dříve za více než 800 milionů korun luxusní vilu od prezidenta Realu Madrid Florentina Péreze. Bývalý slavný pilot by už tedy neměl dlít v rodinném sídle u Ženevského jezera, kde měl zázemí po dlouhodobých pobytech v nemocnicích v Grenoblu a Lausanne.

Schumacherův bývalý šéf ve Ferrari Jean Todt na začátku tohoto měsíce uvedl, že legendární jezdec ´dělá slušné pokroky.´ „Minulý týden jsem viděl Michaela. Bojuje. Bože, měl strašnou a nešťastnou lyžařskou nehodu, která mu způsobila spoustu problémů. Ale má vedle sebe úžasnou manželku, má své děti, své zdravotní sestry a my mu můžeme jen popřát to nejlepší," řekl Todt.

Reklama

Související témata: