Hlavní obsah

Unikátní záběry. Podívejte se, jak drama v F1 prožívali mechanici Red Bullu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

To byly emoce. Dramatickou Velkou cenu Abú Zabí i celý šampionát formule 1 vyhrál po souboji v posledním kole pilot Max Verstappen. Twitterový účet seriálu F1 zveřejnil na internetu unikátní video, které zachycuje, jak infarktový souboj o titul mistra světa prožívali mechanici Red Bullu. Najdete ho uvnitř článku.

Foto: Hamad I Mohammed, Reuters

Max Verstappen se raduje z titulu mistra světa.

Článek

Závěr sezony formule 1 nabídl nervydrásající podívanou. Nizozemský pilot Verstappen vybojoval titul mistra světa až v posledním kole závodu, kdy předjel přímého konkurenta v boji o triumf Brita Lewise Hamiltona.

Všemu předcházelo kontroverzní rozhodnutí vedení závodu, které povolilo k nevoli Mercedesu předjet vozům o kolo zpět zpomalovací vůz a Verstappen se tak mohl zařadit přímo za Hamiltona.

Na twitterovém účtu šampionátu se objevilo video, které zachycuje atmosféru v týmu Red Bullu v době, kdy se oba piloti pustili do závěrečného boje o titul. Takhle vypadají pravé sportovní emoce.

Stáj Mercedes se po konci Velké ceny rozhodla podat dva protesty, komisaři ale oba zamítli. Jestli přijde ze strany šéfa stáje Toto Wolffa a spol. odvolání a celá věc se bude projednávat před soudem, by se mělo rozhodnout během následujících dní.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

Basketbal

Opava titul neobhájí

Opavští basketbalisté ligový titul neobhájí. Ve čtvrtfinále je senzačně vyřadila Ostrava, která vyhrála doma 86:85 a sérii ovládla 4:2 na zápasy.
NačítámNačíst další články