Hlavní obsah

Semerádův tým je zdrcen smrtí navigátora Ceplechy: Bohouš zemřel při tom, co miloval

Mladá Boleslav

Jen těžko se vyrovnávají s tragickou smrtí svého kamaráda. Bohuslav Ceplecha, navigátor Martina Semeráda, v sobotu dopoledne i přes veškerou péči podlehl následkům těžkého zranění ze třetí rychlostní zkoušky Rallye Bohemia. Celý Semerád Rally Team je zdrcen. „Tuhle zprávu jsme nechtěli nikdy napsat,“ začíná tým své tiskové prohlášení k tragické události.

Foto: Sport.cz

Navigátor Bohuslav Ceplecha nepřežil nehodu na Rallye Bohemia

Článek
Fotogalerie

„V tuto chvíli ani neumíme vyjádřit lítost nad tím, co se stalo. Bohouš byl sluníčkem našeho týmu a Martina provázel od jeho prvních kroků v rally," stojí ve zprávě.

Posádka vozu Mitsubishi Lancer EVO IX narazila ve třetí rychlostní zkoušce do stromu. Vážným zraněním nakonec Bohuslav Ceplecha i přes okamžitou péči lékařů podlehl. Rallye Bohemia byla následně ukončena.

„Bohouš odešel z tohoto světa při tom, co miloval. Rally pro něj byla životem. Chybí nejen nám, ale i jeho blízkým, kterým vyjadřujeme hlubokou soustrast," píše dále tým ve svém prohlášení.

Jezdec Martin Semerád byl po nehodě převezen do nemocnice v Liberci se zlomeninou klíční kosti. V nemocnici zůstal na pozorování. „Semerád Rally Team děkuje všem, kteří vyjádřili soustrast a podporu Bohoušově rodině, týmu i Martinu Semerádovi. Buďte s námi," dodal Semerádův tým ve zprávě.

Reklama

Související témata: