Hlavní obsah

Ledový Peking: O krachu hokejistů s Jiřím Šlégrem a o Ledecké s jejím manažerem

Aktualizováno

Sám zažil opojné chvíle na olympiádě v Naganu i radost, kterou přinesla jeho rána v semifinále proti Kanadě. Teď ale i Jiří Šlégr přihlíží ústupu českého hokeje. Právě šampion z Nagana, mistr světa a vítěz Stanley Cupu v pořadu Ledový Peking na Sport.cz hodnotil porážku hokejové reprezentace od Švýcarska 2:4, po níž Češi v turnaji končí. Studio se však věnovalo také ženskému sjezdu a Ester Ledecké či neúspěchu biatlonové štafety.

Živě: Ledový Peking - 13. díl nového pořadu Sport.cz Video: Sport.cz

 
Článek

Šlégr se s moderátorem Liborem Boučkem pustil do rozsáhlého rozboru hokejového zápasu, který přinesl českým fanouškům obrovské zklamání. Národní tým po něm vůbec poprvé v historii bude chybět ve čtvrtfinále velkého turnaje.

Kromě toho ale zavzpomínal také na Jaromíra Jágra, svého někdejšího parťáka, který právě dnes slaví 50. narozeniny. Mimochodem oba byli shodně draftováni v roce 1990 a patřili do české „mafie" v Pittsburghu Penguins.

Do studia pak dorazil David Trávníček, šéf agentury Sport Invest Marketing, která dlouhodobě spolupracuje s lyžařkou a snowboardistkou Ester Ledeckou. Prozradil, jak složité bylo Ledeckou "objevit" i jaká je to parťačka a jaký má reklamní potenciál.

Zároveň Trávníčkova agentura pracuje také s druhou českou medailistkou z Pekingu, rychlobruslařkou Martinou Sáblíkovou.

Pořad se ale společně s Gabrielou Soukalovou věnoval také biatlonu a bídnému závodu české mužské štafety.

Řeč přišla také na závod dvojbobů. O počínání české posádky Dvořák mluvil jejich bývalý parťák Michal Dobeš.

Reklama

Související témata: