Hlavní obsah

Draci ani Tempo třetí výhru nepřidali, baseballové semifinále bude pokračovat. Červenka se blýskl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Draci Brno a baseballisté pražského Tempa mají blíž do finále extraligy. Postup mohly oba celky završit už dnes, avšak v domácím prostředí třetí výhru nepřidaly: Tempo podlehlo brněnským Hrochům 5:7, Draci prohráli s Eagles Praha 7:13. Čtvrté zápasy se hrají ve čtvrtek.

Foto: baseball.cz, Lenka Brožová

Martin Červenka táhne Tempo.

Článek

Eagles v Brně odskočili do vedení 2:0 hned v první směně a domácím hráčům nedovolili semifinálovou sérii ukončit. Drakům se povedlo stáhnout rozdíl skóre na jediný bod, ale Eagles pak ve dvou směnách doběhli pro sedm bodů.

Tempo po první směně vedlo 4:0 a mířilo za postupem do Czech Series, zbytek zápasu ale výrazně lépe vyšel Hrochům. Ve čtvrté směně Tomáš Říčný dvoubodovým homerunem zařídil vyrovnání, v páté Vojtěch Menšík stáhl pátý bod. Brněnští nadhazovači Lukáš Ercoli a John Hussey zaznamenali shodně po sedmi strikeoutech.

Že série mezi Tempem a Hrochy bude soubojem o každý míč, ukázal již páteční duel, který Pražané vyhráli až po homerunu Martina Červenky v poslední směně. Zkušený pálkař svým druhém odpalem za plot v utkání stanovil konečný stav 6:5 a zařídil Tempu první bod v sérii.

"Na konci Barry (Martin Červenka) opět nezklamal a vyhráli jsme na walkoff," ocenil po prvním duelu série Michal Zelenka z Tempa.

Semifinále baseballové extraligy - 3. zápasy:
Tempo Praha - Hroši Brno 5:7, stav série 2:1
Draci Brno - Eagles Praha 7:13, stav série 2:1

Reklama

Související témata: