Hlavní obsah

Pála? Vždyť to byl třetí náhradník. Když jsem přidal, tak jsem ho vypráskal, chvástá se Chisora

Londýn

Český profesionální boxer Ondřej Pála cítil po kontroverzním konci zápasu s Britem Dereckem Chisorou křivdu a svého soka ze sobotního duelu v Londýně by chtěl po porážce vyzvat na odvetu. Jenže britský průšvihář už pomýšlí na jiné soupeře a k českému soupeři se navíc nevyjádřil v tisku zrovna lichotivě.

Foto: Clive Gee, ČTK/AP

Dereck Chisora zasahuje tvrdě hlavu Ondřeje Pály.

Článek

Chisora má za sebou čtyři letošní výhry a na začátek února by rád vyzval britského rivala Davida Price. Po sobotním vítězství nad českým boxerem nešetřil sebevědomím.

„Za sobotní vítězství proti Pálovi jsem rád, teď se chci soustředit na to, abych se příští rok stal světovým šampiónem a vrátil tak světový titul do Británie," cituje jeho slova list Daily Mail.

Myslí jen na titul

„Pála si sice proti mně vedl dobře, na začátku mně dal pár dobrých úderů, ale nezapomínejte na to, že to byl coby soupeř až třetí náhradník. Když jsem ve třetím kole trochu přidal, tak jsem ho vypráskal," chvástal se Chisora s poukazem na fakt, že Pála proti němu nastoupil až poté, co duel kvůli zranění odřekli Švýcar Arnold Gjergjaj a Ital Matteo Modungo.

„Můj výkon mě potěšil, ale je tu ještě spousta prostoru na zlepšení. Dostal jsem se do fantastické kondice a dělám v ringu dobrou práci. Teď dám všechnu energii do titulu mistra světa. A je jedno, kdo mi v únoru bude stát v cestě. Jestli to bude David Price nebo Tyson Fury. Já chci titul, a tak jeden či druhý bude knokoutován," dodal britský boxer.

Poražený Pála nicméně v úvodních dvou kolech soupeře několikrát dobře trefil a sudí ukončil zápas po Chisorově nefér úderu na zátylek, což českého boxera pořádně rozladilo.

„Největší chybu, kterou jsem v tom zápase udělal, vidím v tom, že jsem tam měl ve druhém kole – když hulil – vsadit vše na jednu kartu. Vysypat do něj, co by se do něj vešlo, a prostě ho buďto sundat, nebo padnout sám. Protože tam hulil a fakt hodně. Fyzicky na tom taky nebyl dobře. Bylo jasně vidět, když to ringový odmávl, jak mu spadl kámen ze srdce, odcházel pryč úplně hotový," zhodnotil zápas Pála.

Reklama

Související témata: