Hlavní obsah

Rozčílený boxer Chisora mrštil stůl po soupeři. A ulevil si sprchou sprostých slov

Manchester

Sprchou sprostých slov a hozeným stolem skončila tisková konference v Manchesteru před sobotním zápasem o britského boxerského šampióna v těžké váze mezi Derekem Chisorou a Dillianem Whytem. Během klasické slovní přestřelky vytekly nervy prvnímu jmenovanému, který mrštil kus nábytku směrem ke svému soupeři.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Dereck Chisora hodil stůl po Dillianu WhyteoviVideo: sntv

 
Článek
Fotogalerie

Rozbuškou během ostré výměny názorů se stala Whytova věta: „Když tě někde uvidím, tak na tebe zaútočím - klidně i po zápase."

Chisora si následně sundal sluneční brýle a významně se opřel o stůl. „Hele, nesnaž se ohrožovat můj život a nemysli si, že si pak sednu a budu v klidu. Jsi si jistý, že to chceš začít už teď? Já klidně můžu. Ty by sis měl vzít ale radši prášek na uklidnění," vyhrožoval rodák ze Zimbabwe.

A pokračoval dál. "Jestli si myslíš, že jsem ku*da, že jsem sra*ka, řekni mi to teď hned. Poslouchej, já jsem ten nejhorší zmr*..." Svoji větu už nedokončil, protože uprostřed ní se zvedl a hodil stůl směrem ke svému soupeři.

Oba boxery a jejich realizační týmy pak musela od sebe oddělovat ochranka a sálem se ještě dlouho nesly sprosté urážky a výhrůžky.

Reklama

Související témata: