Hlavní obsah

Rekordman O'Sullivan osmý titul ve snookeru nezíská, vypadl ve čtvrtfinále

Anglická hvězda Ronnie O'Sullivan svou rekordní bilanci o osmý titul mistra světa ve snookeru nerozšíří. Obhájce titulu prohrál ve středečním čtvrtfinále šampionátu v Sheffieldu překvapivě s Belgičanem Lucou Brecelem 10:13, přestože vedl už 10:6.

Foto: Zac Goodwin/PA Images, Profimedia.cz

Ronnie O'Sullivan (vpravo) už tuší, že Luca Brecel bude ve čtvrtfinále světového šampionátu nad jeho síly.

Článek

Osmadvacetiletý Brecel po skvělém obratu pokračuje v životní jízdě mistrovstvím světa. Na šampionátu debutoval v roce 2012 v 17 letech jako nejmladší hráč v historii, ale při dosavadních pěti startech v hlavní soutěži ani jednou nepřešel přes první kolo.

"Hrál neuvěřitelně. Je to výborný hráč, rád ho sleduji. Hraje dynamicky, má velký talent. Je to asi nejtalentovanější snookerový hráč, jakého jsem kdy viděl," řekl O'Sullivan stanici BBC Sport. "Kdybych mu víc vzdoroval, možná by nehrál tak dobře, ale i tak musíte ty koule potopit. Prostě jsem nehrál dost dobře," prohlásil sedmačtyřicetiletý Angličan.

Po vyřazení světové jedničky čeká devátého nasazeného Belgičana v semifinále čeká buď Skot Anthony McGill, nebo Číňan S' ťia-chuej.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články