Hlavní obsah

PŘÍMÁK EXTRA: Německý propadák! Hněv vyřazené velmoci míří i do Španělska

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani výhra 4:2 nad Kostarikou nakonec nestačila. Po senzačním vítězství Japonců nad Španělskem nezbylo postupové místo ve skupině E na Německo, které se tak loučí s turnajem ještě před vyřazovacími boji. „Té smůly tam bylo hodně, ale myslím si, že hlavní problém byl v defenzívě, to se de facto ukázalo ve všech zápasech, obrana nefungovala dobře,“ reaguje Jan Morávek v pořadu Přímák EXTRA na Sport.cz.

Přímák EXTRA s Janem MorávkemVideo: Sport.cz

 
Článek

Problémy týmu vedeného koučem Hansim Flickem však nachází i na hrotu. „Myslím, že většina národa si přála, aby Niclas Füllkrug hrál. Je to problém Německa už pár let, že klasickou devítku nemají," míní Morávek.

Záložník Bohemians je stále v kontaktu s německými přáteli z Německa, kde působil v místní bundeslize. „Co člověk má kamarády v Německu, tak to vnímá, že to prožívají. I dnes jsem viděl u nich relativně dost fotek situace ze zápasu Japonsko-Španělsko, kdy sami přiznali, že míč nebyl za čárou celým objemem, ale to asi nic nemění na faktu, že jsou na Španěly hodně naštvaní," prozrazuje 33letý fotbalista.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sestřih utkání MS Kostarika - NěmeckoVideo: Česká televize

Ve fotbalovém studiu s moderátorem Filipem Lejčkem a redaktorem Sport.cz a Práva Janem Malým se řeší i další čtvrteční zápasy, ale také šance účastníků osmifinále.

Reklama

Související témata: