Hlavní obsah

O aspirantech na titul aneb To ta extraliga musela být před deseti lety sakra špatná soutěž

Už ve čtvrtek začíná soubojem brněnské Komety s Karlovými Vary jubilejní 30. ročník samostatné české hokejové extraligy. O nejzajímavějších letních změnách, aspirantech na titul i na padáka, ale i o Asociaci profesionálních klubů, která po 10 letech přebírá od svazu řízení soutěže, debatují v dalším díle podcastu Za mantinelem redaktoři Sport.cz Martin Kézr a Jan Škvor.

Upoutávka k podcastu Za mantinelem. Začíná nový ročník hokejové Tipsport extraligy

 
Článek

Pardubice a Sparta. To jsou podle sázkových kancelářích největší favorité na zisk Masarykova poháru pro extraligového šampiona. Podaří se jednomu z nich ukončit dlouhé čekání na titul, který Dynamo získalo naposledy před deseti lety a Pražané dokonce před patnácti?

Otazník visí i nad Třincem, kterému po zisku mistrovského hattricku odešlo několik klíčových hráčů včetně bratří Kovařčíkových v útoku či obránců D. Musila s Kundrátkem. A hlavně přišel o architekta úspěchů trenéra Varaďu. Jak náročná mise čeká jeho nástupce Motáka?

Které týmy by se naopak podle papírových předpokladů měly objevovat na opačném pólu tabulky? A jak velká výhoda bude pro Kladno návrat na svůj zrekonstruovaný zimní stadion?

I o tom více v dalším díle podcastu Za mantinelem.

Reklama

Související témata: