Hlavní obsah

Soutěžící dnes nejvíc věří Brazílii

Výmluvným výsledkem 4:0 vyprovodili včera fotbalisté Brazílie v přátelském utkání soupeře z Chile. Kanárci se dnes utkají s Ghanou, kterou by měli také porazit - tedy podle stovek účastníků soutěže na Eurotip.cz, kteří dali Jihoameričanům svou důvěru.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Ghana se včera také představila v přátelském utkání, ale zdaleka ne tak úspěšně. V souboji s Rakouskem dlouho prohrávala a na konečných 1-1 vyrovnala až pět minut před koncem. Není divu, že vzhledem k síle Brazilců a k jejich včerejšímu výsledku většina soutěžících věří zástupcům tradiční fotbalové země. 605 lidí si vsadilo na výhru Brazilců s kursem 1.50; šest lidí věří v překvapivou remízu a na africký tým si netroufl vsadit nikdo.

Ještě větší pozornost vzbudil mezi sázkaři souboj druhé ligy Jakubčovice - Olomouc B. Vsadilo si na něj téměř osm set lidí a většina - 493 - jich věří domácím. Ti v minulém kole nestačili na Opavu, na svém stadionu jsou ale zatím k neporažení. Olomoucké "béčko" patří venku k nejslabším týmům druhé ligy a sázkaři mu nevěří ani dnes - 45 jich tipuje remízu a jen 19 odvážlivců si na tiket dalo čistou dvojku v kursu 3.70

Vzhledem ke slabší fotbalové nabídce se dnes mezi pětici nejtipovanějších zápasů dostaly také dva souboje NHL. Prvním duelem je zápas Nashville - Edmonton. Domácí Predátoři v poslední době příliš suverénní nejsou; na cestě po kluzištích soupeřů nejprve dvakrát prohráli, ovšem v sobotu uspěli v Edmontonu, který porazili 4-0. Stále se tak drží v čele Západní konference, daleko od svého dnešního soupeře. Olejáři z Edmontonu na přelomu února a března prohráli čtyři zápasy v řadě; černou šňůru přerušili až v domácím utkání s Coloradem, které porazili 4-3. To ale nic nemění na tom, že favoritem je dnes Nashville, na nějž si s kursem 1.47 vsadilo 490 účastníků soutěže. 72 jich jedničku jistilo remízou a jen dvanáct lidí věří v jiný výsledek.

Podobně jednoznačně vypadá podle rozložení sázek také duel Dallas - Phoenix. Domácí mají, stejně jako v předešlých sezonách, namířeno do play off a posledními výsledky jako by chtěli dát soupeřům najevo, že to s bojem o titul myslí vážně. Z posledních osmi zápasů prohráli jen dvakrát, se silným Anaheimem a Nashvillem, v šesti dalších zápasech zvítězili. O takové formě si Phoenix může nechat jenom zdát. Tým ze spodku tabulky konference formu nenašel ani s blížícím se koncem základní části; v březnu odehráli Kojoti dvanáct zápasů a radovali se jen dvakrát. Kursovým favoritem zápasu je podle bookmakerů Dallas a sázkaři s tím souhlasí - vítězství domácích jich tipuje 442. Osm lidí věří v remízu a jediný se odvážil vsadit na výhru podceňovaného Phoenixu.

Posledním z nejpopulárnějších zápasů je souboj Salcburk - Villach. Oba nejlepší týmy základní části v Rakousku se do finále play off dostaly poměrně snadno; Villach si poradil s Lincem ve třech zápasech a stejně se vedlo i Salcburku proti CE Wien. Dnes má Salcburk výhodu domácího prostředí, která bývá v jeho soubojích s Villachem důležitá; oba týmy se v Mozartově městě letos utkaly čtyřikrát a třikrát se radovali domácí. Dnes jim proto věří 362 soutěžících z těch, kteří si na tento zápas vsadili. Kurs na výhru domácích je 1.70; remízu tipuje jen šest lidí a kursu 3.30 na výhru hostů využili jen tři sázkaři.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.