Hlavní obsah

Hvězdný tenista opět přijde o Australian Open. Oznámil to přes platformu proslulou erotickým obsahem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V roce 2023 stihl odehrát pouze jediný zápas, vinou zranění musel skoro celý rok stát. Nyní už je jasné, že ani v roce 2024 se nepředstaví na domácím Australian Open. Tenista Nick Kyrgios ohlásil, že si na oblíbeném turnaji nezahraje. Fanoušci známého bouřliváka smutnit nemusí, jejich oblíbenec se na úvodním grandslamu sezony představí v roli televizního experta a komentátora. Vše komunikoval přes svůj nový účet na sociální síti OnlyFans.

Foto: Profimedia.cz

Tenista Nick Kyrgios oznámil, že se ani v roce 2024 nezúčastní domácího Australian Open

Článek

Důvodem absence, která nepustí osmadvacetiletého tenistu podruhé v řadě na rozpálené kurty v Melbourne, je zranění zápěstí. Stejný zdravotní problém ho vyřadil z letošního Wimbledonu, kde by obhajoval svůj životní výsledek, finále z roku 2022.  Rodák z Canberry v něm tehdy padl s Novakem Djokovičem.

„I přes to, že nebudu soutěžit na letošním AO, stále budu poblíž. Zápasy budu komentovat, mám naplánované nějaké speciální věci, takže buďte stále natěšení,“ pravil Australan ve videu, které zveřejnil na svém profilu na sociální síti OnlyFans. Účet na této platformě, která je proslulá především lechtivějším obsahem, si Kyrgios založil v pátek. Jeho účelem má být dle slov samotného tenisty sdílení jeho soukromí s fanoušky a poznání jeho intimnější stránky.

Ohledně toho, jak by mělo samotné komentování probíhat, s jakou televizní stanicí bude Kyrgios spolupracovat, zatím jasno není. Jedním si ale tenisoví milovníci jistí být můžou. Nuda to rozhodně nebude, vše, co se totiž kolem australského obra děje, vždycky vzbudí řadu emocí.

Bývalý třináctý tenista světa, jenž už si zažil spoustu afér byl kvůli neaktivitě vyřazen z žebříčku ATP, svůj jediný letošní zápas, který sehrál v červnu s Wu I-pingem navíc prohrál. „Chci se opravdu vrátit k tomu, abych podával výkony na hranici svých možností. Na to potřebuju ještě trochu více času,“ dodal kontroverzní chlapík na závěr.

Reklama