Hlavní obsah

Becker je z života v kriminálu v šoku. Nemohl uvěřit, jaké dostává jídlo

Z luxusu spadl rovnýma nohama na dno. Tenisový velikán Boris Becker si zvyká na nevábný život kriminálníka za mřížemi v nechvalně proslulém vězení Wandsworth Prison. Trojnásobný wimbledonský vítěz býval milovníkem kubánských doutníků, nejkvalitnějších vín a prvotřídních steaků, ale z labužnických potěšení musel radikálně slevit. A zvyká si na to podle všeho velmi těžce.

Foto: Sport.cz

Boris Becker na archivním snímku.

Článek

Britský list The Sun cituje svůj zdroj obeznámený s Beckerovou situací s tím, že největší problém ryšavému Němci dělají malé porce jídla a konstantní hluk.

Podle zdroje si tak dopřává možnost za deset liber týdně si připlatit za obohacený jídelníček o čokoládové sušenky a banány.

Becker má údajně také velký problém vyspat se na cele, která má jen šest metrů čtverečních.

„Zažívá těžké chvíle. A nejhorší pro něj je jídlo. Nemůže uvěřit tomu, jak malé porce dostává. Jedním z jeho prvních jídel bylo hovězí z konzervy, které nebylo moc dobré," uvádí The Sun.

„Bude si ale muset zvyknout. Byl také šokován z nedostatků v hygieně v přeplněném vězení," pokračuje.

Bývalého slavného tenistu podle britských médií už navštívila jeho partnerka Lilian de Carvalho Monteirová. A podle jejích slov si Becker „vede dobře" a mentálně situaci zvládá.

Reklama