Hlavní obsah

De Minaur bude v Acapulcu obhajovat titul proti Ruudovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australský tenista Alex de Minaur je jeden zápas od obhajoby titulu na turnaji v Acapulcu. Jeho finálovým soupeřem v mexickém letovisku dnes bude Nor Casper Ruud.

Foto: Henry Romero, Reuters

Australský tenista Alex de Minaur na turnaji v Acapulcu

Článek

Třetí nasazený De Minaur v semifinále porazil Brita Jacka Drapera, jenž zápas za stavu 6:3, 2:6, 4:0 pro Australana kvůli nespecifikovaným zdravotním důvodům vzdal. „Jsem rád, že jsem ve finále, ale doufám, že bude Jack v pořádku. Snad se dá pro další turnaje dohromady. Je těžké hrát, když není váš soupeř zdravotně OK, ale musíte zůstat soustředění,“ uvedl pětadvacetiletý De Minaur, jenž v Acapulcu vyhrál devátý zápas za sebou.

Stejně starý Ruud porazil v severském derby 3:6, 6:3, 6:4 druhého nasazeného Holgera Runeho z Dánska. Nor bude usilovat o desátý titul, první v kategorii ATP 500. De Minaur zatím vyhrál sedm turnajů, naposledy právě loni v Acapulcu.

Dvouhra – semifinále:
Ruud (6-Nor.) – Rune (2-Dán.) 3:6, 6:3, 6:4
De Minaur (3-Austr.) – Draper (Brit.) 6:3, 2:6, 4:0 skreč
Další tenisové výsledky naleznete ZDE

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články