Hlavní obsah

Jsi naprostý klaun! Kyrgios zase řádil jako smyslů zbavený

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pavouk na prestižním tenisovém turnaji v Miami se začíná zužovat a není divu, že atmosféra houstne. Absolutní cirkus ovšem předvedl ve čtvrtfinále mužské dvouhry Nick Kyrgios. Vyhlášený australský bouřlivák při duelu s Italem Jannikem Sinnerem neudržel nervy na uzdě, několikrát se ostře obul do hlavního rozhodčího, a nakonec mohl být rád, že ztracený zápas dohrál do konce a nebyl diskvalifikován.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Nick Kyrgios řádil v utkání se SinneremVideo: sntv

 
Článek

Brazilský rozhodčí Carlos Bernardes nebude patřit ke Kyrgiosovým oblíbencům. První varování udělil australskému tenistovi hned zkraje utkání, kdy si Kyrgios stěžoval na rychlost kurtu a zvuky vysílačky na umpiru během výměny. „Tohle je jeden z největších turnajů a vy nejste schopni dělat svojí práci. Proč ta vysílačka není vypnutá? Je to trapné! Fakt by mě zajímalo, co s vámi je. Vždyť i diváci vás nenávidí," pálil 26letý tenista na Bernardese.

V tie-breaku prvního setu pak přišel o jeden bod za nesportovní chování - když si povídal s jedním z diváků, kterého v následné roztržce s rozhodčím označil za svého přítele. „Co je na tom nesportovního? Dejte mi sem někoho a já vám ukážu, co je nesportovní chování," pokřikoval na Bernardese a vzteky rozmlátil raketu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Jsi absolutní klaun, vyslechl si rozhodčí od KyrgioseVideo: sntv

K chaosu na kurtu přispěla i fanynka, která pronikla na hrací plochu a udělala si s Kyrgiosem selfie. A zatímco Sinnerovi po utkání rodák z Cannbery pogratuloval k vítězství, s umpirovým sudím si odmítl podat ruku a jen na něj vyštěkl: „Jsi absolutní klaun!"

Foto: Geoff Burke, Reuters

Na kurt v Miami pronikla fanynka, aby si udělala selfie s Nickem Kyrgiosem.

ATP další z výstupů australského hráče zřejmě opět nenechá bez odezvy. Už před dvěma týdny v Indian Wells přitom vyfasoval Kyrgios flastr ve výši půl milionu korun a před turnajem v Miami směle prohlašoval, že je v absolutní pohodě na i mimo kurt. Pohoda mu ale dlouho nevydržela...

Reklama

Související témata:
  5 : 7, 1 : 6 Vondroušová - Andrejevová 5 : 7, 1 : 6 konec
20240428T16 : 05:00+0200
Vondroušová vs. Andrejevová
Vondroušová vs. Andrejevová
Vondroušová
Andrejevová
  Lehečka - Monteiro dnes 13 : 00
20240429T13 : 00:00+0200
Lehečka vs. Monteiro
Lehečka vs. Monteiro
Lehečka
Monteiro
  Menšík - Auger-Aliassime dnes 15 : 00
20240429T15 : 00:00+0200
Menšík vs. Auger-Aliassime
Menšík vs. Auger-Aliassime
Menšík
Auger-Aliassime
  Bejlek - Rybakinová dnes 17 : 30
20240429T17 : 30:00+0200
Bejlek vs. Rybakinová
Bejlek vs. Rybakinová
Bejlek
Rybakinová