Hlavní obsah

Komplikace pro Djokoviče. Přijde kvůli očkování o další turnaj?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další drama? Je to možné. Dvacetinásobný grandslamový šampion Novak Djokovič možná přijde o start v Indian Wells. Stále sice figuruje v pavouku prestižního turnaje, kvůli povinnému očkování proti koronaviru mu však hrozí, že nebude moci přicestovat do USA. Čeká na povolení ke vstupu do země.

Foto: Suhaib Salem, Reuters

Novak Djokovič

Článek

Po lednovém martyriu na Australian Open, kde Novak Djokovič nakonec nemohl startovat a byl deportován, je tu další nepříjemnost. Čtyřiatřicetiletý Srb je odpůrcem vakcinace proti koronaviru a to mu může zkomplikovat účast na dalších turnajích, včetně amerického Indian Wells.

"Zatím není jasné, jestli dostane povolení od CDC (Střediska pro kontrolu a prevenci nemocí) ke vstupu do země. Jsme kvůli tomu v kontaktu s Djokovičovým týmem," citovala agentura AP prohlášení organizátorů turnaje.

Před nedávnem se objevily spekulace, že se Djokovič nechá očkovat, ale zatím se k tomu zjevně nechystá.

V prvním kole tzv. pátého grandslamu má volný los. Srbská hvězda se naposledy představila na turnaji v Dubaji, kde ve čtvrtfinále nečekaně prohrála s Jiřím Veselým.

Mužský turnaj v Indian Wells odstartuje ve čtvrtek, ženy vstoupí do hry už dnes.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články