Hlavní obsah

Nejdřív dril pak zábava. Podívejte se, jak to na tanečním parketu rozjela tenisová legenda s teenagerkou

Sezona se nezadržitelně blíží. Tenistky i tenisté už tvrdě makají, aby se na ni co nejlépe připravili. Ve slavné akademii Patricka Mouratogloua se sešlo hned několik hvězd, které spolu nejen trénují, ale užívají si i spoustu zábavy. Podívejte se, jak jde tanec či zpěv legendární Sereně Williamsové, nebo talentované Coco Gauffové.

Foto: Sport.cz

Serena Williamsová se na sezonu připravuje s Coco Gauffovou.

Článek

Běh, chůze se závažím, cvičení v posilovně, trénink na kurtu, ale i tanec a karaoke. Tak vypadají dny třiadvacetinásobné grandslamové vítězky a největšího talentu současnosti. Serena Williamsová se v rámci přípravy sešla v akademii svého trenéra Patricka Mouratogloua s teenagerkou Coco Gauffovou, která letos svými úžasnými výkony všechny oslnila.

Teprve patnáctiletá Američanka šokovala ve Wimbledonu, kde se dostala až do osmifinále, překvapila na turnaji v Linci, kde jako šťastná poražená vyhrála svůj první titul na okruhu WTA a v žebříčku se ze sedmé stovky posunula až na osmašedesáté místo. Příští sezonu by ve svých famózních výsledcích chtěla pokračovat, a tak teď tvrdě maká v přípravě.

A to nejen pod dohledem úspěšného kouče Mouratogloua, ale také s legendární Serenou Williamsovou. Po náročném dni si pak tenistky spolu užívají zábavu. Třeba pod vedením fitness trenéra T Shauna se učí taneční choreografie, nebo vezmou do ruky mikrofon a zpívají karaoke.

To si s nimi zazpívala i další grandslamová vítězka Victoria Azarenková. Sezonu začne Williamsová i Gauffová na turnaji v australském Aucklandu, odkud se poté přesunou na Australian Open. Tady bude Williamsová obhajovat loňské čtvrtfinále, ve kterém ji po skvělé bitvě vyřadila Karolína Plíšková.

Reklama

Související témata: