Hlavní obsah

Rozmohl se nám tu takový nešvar... Další tenisová superstar okradena?!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Turín/Praha

Ruský tenista Daniil Medveděv musel krom nedávné hořké porážky ve finále Turnaje mistrů v Turíně od Němce Alexandera Zvereva skousnout další zklamání. Během finálového zápasu mu z šatny zmizely luxusní hodinky v ceně 200 tisíc eur (více než pět milionů korun).

Foto: Guglielmo Mangiapane, Reuters

Daniil Medveděv z Ruska během Turnaje mistrů

Článek

Medveděv v neděli obhajoval titul z roku 2020 proti Zverevovi, jenže ten mu ve finále Turnaje mistrů nedal šanci. Po porážce dvakrát 4:6 přišel zklamaný do šatny, kde ho čekalo další nemilé překvapení.

Zjistil totiž, že mu ze skříňky zmizely jeho luxusní hodinky Bovet 86 v ceně více než pěti milionů korun, jak píše deník La Stampa. Tenista neprodleně záležitost ohlásil na policii jako podezření z krádeže. Ta za pár hodin hodinky našla, ale žádné bližší podrobnosti k jejich nálezu neuvedla. Vyšetřování prý stále probíhá.

Medveděv není jediným tenistou, kterému v poslední době někdo odcizil osobní věci. Nedávno Andy Murray žádal fanoušky o pomoc při pátrání po svých použitých teniskách, na kterých měl přivázán snubní prsten. I v tomto případě mělo pátrání šťastný konec.

Reklama

Související témata: