Hlavní obsah

Špatná zpráva! Česká hvězdička Vondroušová musela na operaci, sezona pro ni skončila

Špatná zpráva! Česká hvězdička ukončila sezonu, podrobila se operaci. Finalistka letošního grandslamového French Open Markéta Vondroušová v letošním roce dohrála. Konzervativní léčba nezabrala a Češka musela podstoupit chirurgický zákrok. „Dva měsíce jsem se snažila zápěstí léčit konzervativně a vyzkoušela vše možné. Bohužel nic nevedlo k výraznému zlepšení. Proto jsem se rozhodla k tomuto řešení, které by mě bolesti mělo nadobro zbavit," vysvětluje Vondroušová.

Foto: Sport.cz

Pro tenistku Markétu Vondroušovou skončila sezona.

Článek

Vondroušová se chirurgickému zákroku na zápěstí podrobila odpoledne v Ústavu chirurgie ruky a plastické chirurgie ve Vysokém nad Jizerou u MUDr. Radka Kebrleho. Zranila se přitom těsně před startem Wimbledonu.

Nyní českou tenistku čeká přibližně dvouměsíční pauza a rehabilitace. Sezona pro ní tak dnes skončila. „Rok 2019 pro mě opět bohužel skončil dříve než bych si přála. Už teď se nemůžu dočkat, až budu zpátky na kurtech hrát naplno bez bolesti," vzkazuje z nemocnice odhodlaně tenistka, která již svoji pozornost směřuje k začátku roku 2020.

Reklama

Související témata: