Hlavní obsah

Tenisová superstar v sexy prádle: Tohle byl vždycky můj sen!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patří mezi největší ikony tenisových kurtů. Běloruská hvězda Aryna Sabalenková je pátou hráčkou světa, od prvního místa ji před rokem dělila dokonce jediná příčka. Pro čtyřiadvacetiletou rodačku z Minsku však bušení do žlutého míčku rozhodně není středobodem světa. "Pokud bych nehrála tenis, věnovala bych se určitě modellingu, má jasno vítězka deseti turnajů.

Foto: instagram/sabalenka_aryna, Twitter

Aryna Sabalenková by se jako modelka neztratila

Článek

Na kurtu působí zarputilým dojmem, svým soupeřkám nedaruje ani centimetr kurtu, za razanci jejich úderů by se nemusel stydět leckterý mužský kolega. V soukromí však Aryna Sabalenková ukazuje úplně jinou tvář.

V rámci reklamních aktivit se představila v roli modelky a i na tomto poli si vedla podle reakcí fanoušků skvěle. "Modelling byl pro mě vždycky práce snů. Pokud bych nehrála tenis, určitě bych se mu věnovala. Ale tenis je moje životní láska, určitě nelituju," psala běloruská tenistka na svém instagramovém účtu.

Aryna Sabalenková je považovaná za jednu z nejlepších tenistek světa bez grandslamového titulu, na turnajích velké čtyřky došla zatím maximálně třikrát do semifinále, přesto si už stihla připsat na okruhu deset turnajových triumfů.

Foto: Profimedia.cz

Aryna Sabalenková v akci

I ona se stejně jako její krajané a ruští tenisté musí kvůli invazi Ruska na Ukrajinu vyrovnat například s tím, že za jejím jménem chybí v oficiálních zápisech vlajka, ze stejného důvodu se nemohla zúčastnit letošního Wimbledonu. Po zápase druhého kola letošního US Open si se Sabalenkovou odmítla podat ruku ukrajinská tenistka Marta Kosťuková.

Související témata:
  5 : 7, 3 : 6 Macháč - Ruud 5 : 7, 3 : 6 konec
20240525T15 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruud
Macháč vs. Ruud
Macháč
Ruud
  Bouzková - Kuděrmětovová dnes 11 : 00
20240526T11 : 00:00+0200
Bouzková vs. Kuděrmětovová
Bouzková vs. Kuděrmětovová
Bouzková
Kuděrmětovová
  Krejčíková - Golubicová dnes 16 : 30
20240526T16 : 30:00+0200
Krejčíková vs. Golubicová
Krejčíková vs. Golubicová
Krejčíková
Golubicová
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.