Hlavní obsah

Tenisové hvězdy plní další výzvy. Které z nich to šlo lépe?

Praha

Další tenisová výzva je tu. I tentokrát s ní přišel hvězdný tenista. Po Rogeru Federerovi vyzval ke splnění úkolu fanoušky i své kolegy Andy Murray. Trojnásobný grandslamový vítěz zveřejnil na sociálních sítích, jak s manželkou zvládl výměnu čítající sto volejů. Teď si to vyzkoušeli i u Novaka Djokoviče.

Foto: Sport.cz

Novak Djokovič a Andy Murray.

Článek

Novak Djokovič je pro každou legraci. Během doby, kdy jsou zrušeny, nebo odloženy turnaje vymýšlí nejrůznější způsoby, jak hrát tenis. Své umění předvedl třeba v obýváku s pánvičkou, přijal výzvu tenisového drilu od Rogera Federera a teď splnil spolu s manželkou úkol, se kterým přišel jeho další kolega Andy Murray.

Ten ve výzvě se svou ženou předvedl výměnu čítající sto volejů a vyzval k jejímu splnění nejen své kolegy, ale i fanoušky. Djokovič ji přijal téměř okamžitě. „Díky za nominaci Andy a Kim. Byla to nezábavnější část dne. Jen pro Jelenu to bylo příliš snadné. Pokud máte nějakou další výzvu, tak sem s ní," uvedl srbský tenista při zveřejnění úkolu na sociálních sítích

Do výzvy se zapojil i Murrayův bratr Jamie, bývalá světová jednička v deblu. Můžete tedy posoudit, kterému ze slavných párů to šlo lépe. Stále se však čeká ještě na jeden. Fanoušci, ale i Murray s Djokovičem by totiž rádi viděli při plnění tohoto úkolu také legendárního Federera s manželkou Mirkou.

Kromě tenisu se Djokovič věnuje také cvičení. S manželkou dělají akro jógu. Na sociálních sítích spolu předvedli dost těžkou pozici a vyzvali, aby se k nim připojili i další. Tak se necháme překvapit, zda je vyslyší někdo z Djokovičových kolegů, nebo někdo z fotbalistů, které manželé oslovili.

Reklama

Související témata: