Hlavní obsah

Tenisový šampion Nadal se s fanoušky podělil o radostnou novinu: Budu táta!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvaadvacetinásobný grandslamový šampion Rafael Nadal si pro své fanoušky přichystal další radostnou novinku. Poté, co uvedl, že léčba jeho zraněného chodidla zabírá a má v plánu zúčastnit se letošního Wimbledonu, na svém Instagramu napsal, že se stane otcem. Jeho manželka María Perelló je těhotná.

Foto: Benoit Tessier, Reuters

Španěl Rafael Nadal a jeho manželka María Francisca Perelló v Paříži po nedávném French Open.

Článek

Šestatřicetiletý Nadal před dvěma týdny vybojoval už svůj čtrnáctý titul na Roland Garros, celkově šlo o rekordní dvaadvacátý grandslamový titul. Pařížský turnaj však dohrával ve velkých bolestech kvůli tzv. Müller-Weissovu syndromu.

Nadal podstoupil v Barceloně léčbu, která podle jeho slov okamžitě pomohla. „Občas to ještě cítím, ale bolest výrazně ustoupila a už týden jsem nekulhal," uvedl tenista, který jak novinářům na tiskové konferenci na Mallorce, tak poté svým fanouškům na sociálních sítích sdělil, že má v úmyslu startovat ve Wimbledonu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Rafa Nadal (@rafaelnadal)

„V pondělí odcestuji do Londýna a uvidím, jak půjde týden tréninku. Budu tam týden trénovat a hrát nějaké exhibiční zápasy v Hurlinghamu," napsal tenisový šampion. Fanouškům ve svém příspěvku odhalil i novinku ze svého soukromí.

„Pokud vše dobře půjde, budu otcem," uvedl. „Nevím, jak to změní můj život, ale nepředpokládám, že by to změnilo mou profesionální kariéru," napsal Nadal fanouškům s tím, že jim děkuje za lásku a úctu, kterou mu vždy projevovali.

Reklama

  4 : 6, 3 : 1 Andrejevová - Nosková 4 : 6, 3 : 1 probíhá Živě
20240426T11 : 00:00+0200
Andrejevová vs. Nosková
Andrejevová vs. Nosková
Andrejevová
Nosková
  Bejlek - Kalinská dnes 14 : 00
20240426T14 : 00:00+0200
Bejlek vs. Kalinská
Bejlek vs. Kalinská
Bejlek
Kalinská
  Cristianová - Krejčíková dnes 14 : 00
20240426T14 : 00:00+0200
Cristianová vs. Krejčíková
Cristianová vs. Krejčíková
Cristianová
Krejčíková
  Vondroušová - Rogersová dnes 16 : 30
20240426T16 : 30:00+0200
Vondroušová vs. Rogersová
Vondroušová vs. Rogersová
Vondroušová
Rogersová