Hlavní obsah

Tenisový úder měsíce? Vítězí přemožitelka Šafářové

Miami/Praha

Jednadvacetkrát šel míč přes síť a nakonec se po parádním lobu radovala Caroline Wozniacká. Právě tento úder ze druhé sady čtvrtfinálové partie turnaje v Miami s českou reprezentantkou Lucií Šafářovou ocenili tenisoví příznivci na oficiálních stránkách WTA jako nejlepší v průběhu března.

Foto: Wilfredo Lee, ČTK/AP

Dánka Caroline Wozniacká na turnaji v Miami.

Článek

Pro dvanáctou hráčku světového žebříčku se vyslovilo celkem 36 procent hlasujících, druhá Belgičanka Kirsten Flipkensová oslovila 24 procent respondentů a třetí Venus Williamsová 22 procent. České zástupkyně v pětičlenné nabídce WTA tentokrát nefigurovaly.

Dánka při tažení v Miami vyřadila po Šafářové i další českou fedcupovou hráčku Karolínu Plíškovou, ale titulu se nakonec nedočkala. Pro bývalou světovou jedničku je ocenění fanoušků částečnou náplastí na zklamání z porážky ve finále, v němž podlehla ve dvou setech Johanně Kontaové z Británie.

Wozniacká vítězstvím v tradiční anketě navázala na Polku Agnieszku Radwaňskou a světovou jedničku Angelique Kerberovou z Německa, které letos ovládly hlasování v lednu respektive v únoru.

Reklama

Související témata:
  Medveděv - Lehečka dnes 20 : 00
20240502T20 : 00:00+0200
Medveděv vs. Lehečka
Medveděv vs. Lehečka
Medveděv
Lehečka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.