Hlavní obsah

Pivní královna si podmanila US Open. Za svůj kousek sklidila obří aplaus

Zatímco obhájci titulů na tenisovém US Open Daniil Medveděv a Emma Raducanuová už jsou dávno ze hry venku, jedna z virálních hvězd turnaje si svůj loňský primát na turnaji v New Yorku s přehledem obhájila. Její sláva však nijak nesouvisí s tenisovým uměním na kurtu.

Foto: Julia Nikhinson, ČTK/AP

Fanoušci na centrálním dvorci US Open.

Článek

Fanynka Megan Luckyová se stala ve Flushing Meadows hvězdou tribun, kde si po roce znovu řekla o pomyslnou korunu pro pivní královnu.

Loni Luckyovou zachytily v hledišti kamery, jak na jeden zátah vypila celé pivo. O rok později si ji na tribuně našla televize znovu a fanynka dokázala, že její loňský výkon nebyl náhodný. Tentokrát vyprázdnila kelímek ve stoje za potlesku celého stadionu.

Na sociálních sítích se dokonce objevil neoficiální čas jejího počinu, pivo měla kompletně zkonzumovat za 7 sekund a 37 setin.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Megan Lucky (@meglucky53)

Video z pivní vložky zveřejnil mimo jiné i oficiální twitterový účet US Open. A Luckyové, přihrál velkou popularitu. Počet followerů na jejím Instagramu z 66 tisíc skokově vyrostl a za pivo na ex si vysloužila 148 tisíc lajků. Její noví obdivovatelé by se asi vesměs shodli, že v jejím případě platí jinak spíše diskutabilní pořekadlo - „Pivo dělá hezká těla."

Pivní hrdinství ale rozhodně nebylo jedinou kuriozitou z řad fanoušků na US Open. Těžko překonatelný v tomto ohledu bude příznivec, americký youtuber JiDion, který si během vypjaté čtvrtfinálové bitvy mezi Nickem Kyrgiosem a Karenem Chačanovem nechal v hledišti oholit vlasy.

Reklama

Související témata: