Hlavní obsah

Sjezdaři na Teplé zaútočí na další kovy ve sprintu

KARLOVY VARY

Světový šampionát ve sjezdu na divoké vodě pokračuje v Karlových Varech dnes sprintem. Po medailové nadílce ve středečním klasickém závodě si i tentokrát česká reprezentace brousí zuby na některé medaile.

Článek

Ve čtvrtek ve Varech pokračoval Kanoe Mattoni Fest, závodníci měli volný den. "Je to nezvyk, že se jel dlouhý závod jako první, většinou to bývá naopak," vykládala Michala Mrůzková, mistryně světa z dlouhého závodu.

Její švagr Kamil na vítězný double příliš nemyslí. "Pro mě je sprint tady nejméně oblíbená trať," přiznává. Více se čeká od Tomáše Slováka. "Určitě myslím na medaili, mně trať sedí," říká. První kolo sprintu se jede v 10 hodin, druhé ve 13 hodin.

Koncem týdne ve Varech vrcholí Kanoe Mattoni Fest, dnes hrají skupina Khoiba a Anna K. a koná se i miniturnaj ve fotbale, zítra před Thermalem koncertují Living room, Tatabojs, East Park, Roe Deer a Southpaw aod 21.30 v klubu Rotes Berlín i The Airbags a Skyline. Na Teplé se v sobotu pojede závod pro neregistrované vodáky Kanoe Mattoni open a v rámci Siláckého dne a Dne rekordů Kanoe Mattoni se bude soutěžit o nejsilnějšího Karlovaráka, exhibici předvedou kulturisté.

Celý den vyvrcholí party na hradě Bečov, kde se uskuteční i finále závodu v eskymáckých obratech. V neděli program uzavřou koncerty Petra Bendeho a Monkey Business, na Teplé se představí originální plavidla při Mattoni vodním karnevalu.

Reklama