Hlavní obsah

Česká biatlonistka potvrzuje nový vztah. Po Silvestru si připadala jako krtek, řeč přišla i na podprsenku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bylo to zřejmé, teď už je to potvrzené. Na biatlonové scéně se již měsíce pohybuje zamilovaný pár: česká reprezentantka Eva Puskarčíková a Ital Thomas Bormolini. Spolu trávili vánoční svátky a další fázi přípravy v Livignu. Kromě užívání si slavnostních dnů na přelomu roků stihli trénovat, ale došlo i na "odhalující" stream, který biatlonistka absolvovala se svým kamarádem a úspěšným mládežnickým reprezentantem Ondřejem Mánkem.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Eva Puskarčíková na archivním snímku.

Článek

Před svátky na webu biatlon.cz Puskarčíková jen stroze naznačila nejbližší program: „Na Vánoce se těším proto, že si trochu odpočinu, vypustím biatlon z hlavy a budu přemýšlet nad něčím jiným."

Po posledním předvánočním SP ve Francii si jen odskočila za rodiči. Livigno jí vzápětí tradičně nabídlo přípravu v takřka v nebeských výšinách, navíc ovšem s partnerem. Jejich vztah už dříve dostatečně výmluvně naznačoval obsah sítí. Že spolu chodí, přiznala třicetiletá biatlonistka až teď, při vysílání s Mánkem. Vztah se stejně starým italským partnerem už přitom trvá prakticky rok. Bormolini, jak bylo také patrné z vysílání, se už stačil seznámit s českou realitou i mateřskou řečí své partnerky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ondra Mánek (@manek_on)

Streamová debata s krajanem nad dotazy fanoušků byla laděna hodně rozverně. Došlo i na pikantní až hanbaté ´silvesrovské ´dotazy. Třeba i o velikosti podprsenky.

„Mám problém, velký hrudník a malý prsa," smála se biatlonistka. Ale sport nezůstával stranou. Ani na Silvestra. „Spát jsem šla snad v deset, to je takový můj standard, už kvůli tréninku," nastiňovala Puskarčíková, přesto byla po tradičních explozích po půlnoci ráno znavená.

„Šílená noc, vypadala jsem pak jako krtek," líčila, ale už se mohla těšit na pokračování SP v novém roce v Německu.

Reklama