Hlavní obsah

Z české biatlonové hvězdičky už je vdaná paní. Vzala si kouče

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká biatlonistka Eliška Teplá si během letní přípravy na novou sezonu odskočila před oltář. Vzala si svého přítele Jiřího Václavíka, který je biatlonovým koučem. Od teď už ji ve startovní listině tedy pod jménem Teplá nenajdeme.

Foto: Český biatlon/Petr Slavík

Juniorka Eliška Teplá při sprintu v Hochfilzenu, kde podruhé v kariéře nakoukla do Světového poháru.

Článek

České biatlonistky jsou nyní v plné přípravě na novou sezonu, která začne 26. listopadu ve finském Kontiolahti. Ještě předtím je však čeká mistrovství světa v letním biatlonu, které probíhá v německém Ruhpoldingu v termínu od 25. do 28. srpna.

Aktuálně se připravují v Norsku, kde probíhá další díl seriálu Blinkfestival, což je exhibiční série závodů. Třiadvacetiletá biatlonistka Eliška Teplá, která však v minulé sezoně absolvovala s áčkem dva závody SP v Kontiolahti a v Otepää, už na něm nezávodí jako Teplá, ale jako Václavíková, vzala si totiž biatlonového kouče Jiřího Václavíka.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Eliška Teplá (@elzarek)

„Přeju nám, ať je naše manželství tak šťastné jako je právě tahle fotka," napsala k fotografii novomanželů, kterou sdílela na svém instagramu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Boston i díky Pastrňákovi triumfoval v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články