Hlavní obsah

Božská Ester opět udivuje fanoušky. Divoká jízda nad hladinou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani zranění a následná operace ji nezastavily. Česká sněhová královna Ester Ledecká si před pár dny při volnočasových aktivitách přivodila zlomeninu klíční kosti, která si vyžádala operaci. Ani tak však nezanevřela na své oblíbené sporty plné adrenalinu. Nyní se fanouškům ukázala ve svém milovaném Řecku, jak se na hydrofoilingovém prkně vznáší nad hladinou. Příprava na novou sezonu se zdá být neohrožena.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Lyžařka a snowboardistka Ester Ledecká na archivním snímku.

Článek

Fanouškům trochu zatrnulo, když se před pár dny potvrdila informace o zlomené klíční kosti jejich oblíbené Ester. Nejprve tedy promotér MMA a kouč Petr Ondruš, který trénuje Ledeckou v kickboxu, vypustil do světa informaci, že si sedmadvacetiletá hvězda bilých svahů zlomila nos, nikoli klíční kost. Později se však ukázalo, že zranění bylo mnohem vážnější.

„Díky úžasné práci pana doktora Ediba Jaganjace a celého traumatologického centra nemocnice v Motole i ortopedické kliniky jsem v pořádku, jen o trochu více vyztužená do nadcházející sezony. Už se těším na lyžařské a snowboardové soustředění v Chile, kam za pár dnů vyrážím," vzkázala však Ledecká fanouškům. Nejnovějším videem na sociálních sítích jim potvrdila, že příprava ohrožena opravdu není. I když je možné, že video z řeckého ostrova Lefkada může být staršího data.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Ester Ledecká (@esterledecka)

Zimní obojživelnice je známá svou láskou k adrenalinovým sportům a nevynechá jedinou příležitost, kdy by mohla vyzkoušet nějakou novou aktivitu. Tentokrát fanoušky udivila svou obratností na hydrofoilingovém prkně.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Ester Ledecká (@esterledecka)

To je speciální prkno, které lidem umožňuje vznášet se nad vodní hladinou díky ploutvi s křídlem pod plovákem. Model, na kterém se proháněla česká závodnice, je poháněn tichým motorem, ovládá se pomocí speciálního joysticku a dokáže jet rychlostí až 40 km/h. A Ester si to na něm pořádně užívala. Zkrátka se pro jízdu na prkně, ať už jednom nebo dvou, narodila.

Reklama