Hlavní obsah

Další změna! Vonnová se vrací k lyžím

Stamford

Změna stíhá změnu. Američanka Lindsey Vonnová hlásí další novinku ve svém životě. Oznámila návrat do světa lyžování, tentokrát v roli televizní analytičky pro stanici NBC Sports. Rekordmanka v počtu vítězství ve Světovém poháru mezi ženami si premiéru odbude při přímých přenosech sjezdu a superobřího slalomu v Crans Montaně, v nichž bude od pátku do neděle rozebírat i jízdy Ester Ledecké.

Foto: Marco Trovati, ČTK/AP

Lindsey Vonnová na snímku z loňského ledna v Kitzbühelu.

Článek

„Je to pro mne tak zvláštní, že se budu dívat na lyžařské závody úplně jinou optikou. Jsem nadšená, že budu komentovat pro NBC Sports na olympijském programu a budu moci přidat své znalosti sportu, abych oživila příběhy skvělých sportovců, se kterými jsem v mnoha případech závodila a velice dobře se známe,“ uvedla v prohlášení kráska, která před pár týdny překvapila oznámením konce vztahu s hokejistou P. K. Subbanem.

Novinku tradičně zvěstovala fandům i na sítích, kde ukazuje i své současné sportovní aktivity. Včetně dřiny v posilovně. Přidala i fotku v lyžařských brýlích. „Už se nemůžu dočkat,“ napsala a slíbila nové pohledy, a snad i to, „co by fandové chtěli slyšet nebo vědět“.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn)

Šestatřicetiletá Vonnová ukončila kariéru před téměř dvěma lety s bilancí 82 výher v SP. Více závodů v elitním seriálu vyhrál jen legendární Švéd Ingemar Stenmark (86).

Reklama