Hlavní obsah

Kombinéza jen do půli těla. Lyžařská hvězda si stylově nechala vyzdobit záda

Na neprobádanou půdu se vydala Wendy Holdenerová, jedna z hvězd probíhajícího MS v alpském lyžování ve Francii. Před vrcholnou akcí Švýcarka zapózovala zpola odhalená v kombinéze, aby bylo dostatečně patrné, co si v předvečer bojů na sjezdovkách nechala vytvořit na záda.

Foto: Gabriele Facciotti, ČTK/AP

Švýcarka Wendy Holdenerová se stříbrem z kombinace na MS.

Článek
Fotogalerie

Devětadvacetiletou závodnici inspirovala hvězda minulosti a její idol Sonja Nefová. Ta si před olympiádou v Salt Lake City nechala záda vyzdobit americkou vlajkou, aby dala najevo jistou sounáležitost s hostitelskou zemí. Holdenerová vsadila na národní city a švýcarskou vlajku.

To vše pro švýcarský Blick. A samozřejmě pro fanoušky, kteří byli notně natěšeni na MS, které už probíhá ve Francii. Holdenerová si už stačila připsat stříbrnou medaili v kombinaci.

Sjezdařka se spojila s jí dobře známým bodypaintingovým odborníkem Herbiem Betschartem.

„Znám ho dlouho, léta mi stříká helmy. Proto mě celá akce nestála žádné úsilí, byla to spíš cool změna – prostě něco nového," uvedla a připomněla dvacet let staré fotografie Nefové. „Napadlo mě, že by bylo skvělé udělat něco podobného." řekla pro blick.ch a zapózovala s lyžemi a helmou.

Reklama

Související témata:
Bodypainting
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články