Hlavní obsah

Ptáte se, co dělám, když nejezdím? Ester to předvedla, fandové žasnou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znovu potěšila fanoušky, udivila perfektní kreací. Ester Ledecká se v posledních týdnech nejen proháněla na jihoamerických stráních, ale s tím si excelentní lyžařka a snowboardistka přece jen nevystačí.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ester Ledecká. Archivní foto

Článek

Ptáte se, co dělám, když zrovna nejezdím z kopce? nadhodila dotaz na sítích a přidala video. Na něm předvedla nejen vypracované břišní svaly, ale tancem rozvlněné boky.

Není to poprvé, co fandům předhodila něco podobného. V nudě způsobené covidovou pauzou a karanténou v roce 2020 nabídla jiný tanec, teď jako by si na něco podobného zase vzpomněla, i když na rozdíl od koronavirové doby se teď před sezonou určitě nenudí.

Tento týden před novináři představí plán, co vše po zranění klíční kosti chce během nadcházející zimy stihnout. Už teď si ale může říct, že tanec na hotelovém pokoji se jí vcelku vydařil. I fanoušci po kdovíkolikáté ocenili její nadání takřka pro cokoli.

Můžou také posuzovat, jestli udělala v tomto oboru pokrok ve srovnání s dobou před třemi lety. A možná to celé můžeme brát tak trochu i jako žádost o start v televizní taneční soutěží. Kdo ví?

Reklama