Hlavní obsah

Veleskok se krutě vymstil. Rakušan plachtil 136 metrů, po dopadu ho rovnou sbírali do sanitky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předvedl parádní skok, ale na jeho délku ošklivě doplatil. Rakouský sdruženář Mario Seidl se během víkendového závodu Světového poháru v Lahti vznesl vysoko a dopadl až na značku 136 metrů. Ihned po dopadu ale bylo zřejmé, že je zle.

Foto: Profimedia.cz

Rakouský sdruženář Mario Seidl je odnášen do sanitky po zranění na můstku v Lahti.

Článek

31letý závodník zakončil svůj veleskok dopadem z poměrně velké výšky. Přistání bylo příliš tvrdé a odneslo ho závodníkovo koleno.

Salcburský rodák byl z můstku přepraven na nosítkách rovnou do sanitky a následně odvezen do nemocnice, kde lékaři poškození kolene potvrdili.

„Mario Seidl utrpěl v důsledku dnešního pádu zlomeninu pravé čéšky. Aktuálně zařizujeme jeho transfer do Rakouska, kde se podrobí operaci. Momentálně nelze potvrdit, zda neutrpěl další zranění. Více odhalí až další magnetická rezonance, kterou podstoupí rovněž v Rakousku,“ cituje týmového lékaře Lukase Pichlera rakouský server Kleine Zeitung

Seidl následně zveřejnil fotografii z nemocnice, kde jej odváží se zabandážovaným kolenem, což doplnil slovy: „Ten moment, kdy má život jiné plány.“

Reklama

Související témata: