Hlavní obsah

Nahoře bez, nejde to jinak. Hvězda si platí přípravu na splnění olympijského snu sama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Změnila rozhodnutí, pokračuje v kariéře a spoléhá přitom i na peníze od fanoušků. Místo původně naznačovaného konce se sportem slibuje britská rychlobruslařka na krátké dráze Elise Christieová další jízdu. Pěkně dráždivou. Třeba až k vytoužené olympijské medaili, která jí dosud unikala. A příznivcům, alespoň některým, na internetu ukáže při cestě k ZOH 2026 i něco navíc ...

Foto: Profimedia.cz

Elise Christieová na archivním snímku.

Článek

V Británii to zdá se hvězdná bruslařka nemá se zajištěním přípravy tak úplně jednoduché, sází tedy na nestandardní zdroje příjmů. I ty z prodeje odvážných snímků fanouškům prostřednictvím internetu. Má v tomto směru co nabídnout. Dokonce se o ní nezřídka mluvilo jako o Miss shorttracku, ale udivovala hlavně sportovními výkony.

Na olympiádě i přes trojí účast ovšem vícenásobná mistryně světa na medaili nedosáhla. A v Pekingu 2022 nemohla startovat kvůli zranění vazů v kotníku. Uvažovala, že to ve dvaatřiceti zabalí, ale sen o olympijské medaili ji přiměl změnit plán.

Jen aby si udržela vrozenou soutěživost, startovala letos aspoň v závodech na elektrických koloběžkách. A teď už představila zřetelnější obrysy dalších plánů.

Kvůli zisku peněz na přípravu v cizině je ochotná se zbavit i vlastního bydlení v Británii. A další finance hodlá vydělat prostřednictvím aplikace OnlyFans, Za předplatné ve výši 12 dolarů za měsíc nabízí fandům, že můžou získat přístup k jejím odvážným snímkům. Nezříká se možnosti, že se ukáže na bruslích třeba i nahoře bez. Ostatně už teď jsou její snímky na Instagramu pořádně žhavé.

Neodvažuje se odhadovat, kolik tímto způsobem získá. „Stále budu bruslit za Británii, ale budu trénovat někde jinde. Nebude to jednoduché," je jí jasné, že tento projekt bude finančně hodně náročný.

Reklama

Související témata: