Hlavní obsah

Varnsdorf - Chrudim 2:2Varnsdorf promarnil šanci jít ve druhé lize na třetí místo

Praha
Aktualizováno

Fotbalisté Varnsdorfu ve 22. kole druhé ligy remizovali 2:2 s Chrudimí bojující o záchranu a promarnili možnost posunout se na třetí místo, které zaručuje baráž o postup do nejvyšší soutěže. Ve druhém dnešním utkání Brno uspělo 2:1 na hřišti Táborska a stále drží naději na návrat do první ligy.

Článek

Varnsdorf vedl po gólu Richtera, ale domácí dvěma Kesnerovými brankami otočili skóre a favoritovi nakonec zachránil remízu Ondráček. Severočeši tak podruhé za sebou ztratili body a pouze se dotáhli na Hradec Králové, který díky lepšímu skóre drží třetí místo. Oba celky mají 38 bodů. Chrudim protáhla svou neporazitelnost na čtyři zápasy a od pásma sestupu ji dělí čtyři body.

Brno za vítězstvím v Táboře vykročilo už v prvním poločase, ve kterém se prosadili Škoda se Šumberou. Ve druhé snížil Březina, ale na víc už se domácí nezmohli a na předposledním místě je od příček zajišťujících udržení dělí tři body. Zbrojovka je pátá a stejně jako šesté Ústí nad Labem ztrácí na třetí místo dva body. O další bod zpět jsou sedmé Pardubice.

22. kolo druhé fotbalové ligy:
Varnsdorf - Chrudim 2:2 (1:0)
Branky: 12. Richter, 66. Ondráček - 47. a 53. Kesner. Rozhodčí: Houdek - Kožár, Šimáček. ŽK: Rybička, Langr, Sulík (všichni Chrudim). Diváci: 302.
Varnsdorf: Porcal - Richter, Zbrožek, Kubista, Heppner - Kocourek (79. Votava), Bláha, Rudnytskyy (72. Barac), Ondráček - Dordič, Schön. Trenér: Oulehla.
Chrudim: Zíma - Řezníček, Rendla, Vencl, Hlavsa - Langr (76. Sulík) - Kesner, Sixta (75. Vašulín), Dostálek - Ujec, Rybička (88. Krčál). Trenér: Matějka
Táborsko - Brno 1:2 (0:2)
Branky: 67. Březina - 20. Škoda, 43. Šumbera. Rozhodčí: Dubravský - Vodrážka, Mojžíš. ŽK: Navrátil, Březina - Magera, Sukup, Sedlák, Přichystal. Diváci: 836.
Táborsko: Šiman - Šandera (65. Klusák), Březina, Navrátil, Hasil - Pilík, Čermák, Gebert (76. Schramhauser), Kučera, Frýdek - Kopřiva (54. Musiol). Trenér: Mikolanda.
Brno: Halouska - Sukup, Krejčí, Kryštůfek, Eismann - Štepanovský (78. Bartolomeu), Bariš (61. Sedlák), Růsek, Šumbera - Magera (67. Přichystal), Škoda. Trenér: Šustr.
Sobotní zápasy

Reklama

Související témata: