Hlavní obsah

VIDEO: Prokleté sítě! Další problém v Německu, ale úplně naruby

Münster

Vypadá to už jako běžná záležitost. V Německu, kde si tolik potrpí na preciznost, se hraje fotbal s potrhanými sítěmi v brankách a je z toho docela divočina. Dva dny po Kiesslingově hlavičce, po níž míč pronikl do branky dírou v síti ze strany a sudí Brych to skandálně uznal jako regulérní gól Leverkusenu při utkání s Hoffenheimem, se další pozoruhodná událost odehrála v nižší vestfálské soutěži.

Sudí v Německu neuznali regulérní gól.

 
Článek

Vtipálkové prvoligový incident připisovali tomu, že Hoffenheim je vlastně venkovský klub a že na vsi se občas podobné záležitosti přihodí. Poněkud to nekorespondovalo s tím, že Hoffenheim má domácí půdu v Sinsheimu, což už tedy žádná víska není.

O pár dnů později se přihodila další pozoruhodná situace se sítí. A zcela naruby. Balón vletěl do branky a děravou sítí zase zamířil ven, což sudím uniklo, a třetí, zcela regulérní trefu domácímu Gievenbecku upřeli.

Celek z okrajové části Münsteru vyhrál nad Vredenem 2:1, ale mnohem více než o výsledku se po boji debatovalo o další kuriózní situaci, která ovšem zápas neovlivnila ani zdaleka tolik jako Kiesslingův gól duel Hoffenheim-Leverkusen (1:2).

Reklama

Související témata: