Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Exhibice na oslavu titulu, bitva o korunu krále střelců

Praha

Titul měli v kapse dřív, než v neděli poprvé kopli do balonu. Mistrovský hattrick nicméně uctili, jak se sluší a patří. Exhibicí na úkor soupeře, který byl v minulých sezonách pro sešívané největším konkurentem. Hned čtyři hráči Slavie proto figurují v ideální sestavě 30. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce má v jedenáctce Jablonec.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 30. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Mistrovská korunovace znovu potvrdila, že červenobílí si hrají vlastní soutěž. Plzeň musí být ještě ráda, že v Edenu dostala jen pět gólů... Slavia koncertovala, v záloze zaperlili Stanciu či Holeš, do listiny střelců se zapsali také obránci Bořil a Bah.

Stejně jako Stanciu, také jablonecký Schranz aspiruje na korunu krále střelců. Olomouci dal dva góly, na křídle se znovu dařilo Jovovičovi. Druhý Jablonec tak pod sebou dál drží Spartu, která v Liberci urvala jen bod. Domácí exsparťan Pešek se trefil dvakrát, Letenským pomohl aspoň k remíze střídající Karlsson.

Ačkoliv gólman Digaňa proti Bohemians dělal, co mohl, Opava doma získala jen bod a její pád do druhé ligy je takřka jistý. Také Pardubice s Karvinou se rozešly smírně, za domácí se poprvé v sezoně trefil Černý, hrdinou hostů byl Bartošák.

Sestava 30. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Digaňa (Opava) - Bartošák (Karviná), Bořil (Slavia), Bah (Slavia) - Karlsson (Sparta), Stanciu (Slavia), Holeš (Slavia), Jovovič (Jablonec) - Černý (Pardubice), Schranz (Jablonec), Pešek (Liberec).

Reklama